Avio karta Podgorica - Berlin

Berlin

Ryanair avio karta

Podgorica - Berlin

AVIO KOMPANIJA: RYANAIR
AERODROM: PODGORICA AIRPORT (TGD)
AERODROM: BERLIN-SCHONEFELD AIRPORT (SXF)
UDALJENOST: 1204 KM
VREMENSKA RAZLIKA: 0
RED LETENJA: ČETVRTAK, NEDELJA

 

JEDAN PRAVAC

 

CENA OD 3000 RSD

 

Ryanair pravila za prtljag:

Rucni prtljag RyanairRučni prtljag - Uz osnovnu tarifu putnik sa sobom u kabinu može poneti samo malu ručnu torbu maksimalnih dimenzija 40x20x25cm, kao što je npr. ranac, torba sa laptopom itd.

Predati prtljag RyanairPredati prtljag - Na Ryanair letovima nije uključen u osnovnu cenu. Postoje dva tipa predatog prtljaga koja se mogu dokupiti i to:
1. Težine do 10kg, maksimalnih dimenzija 55x40x20cm.
2. Težine do 20kg, maksimalnih dimenzija 81x119x119cm.
Cena zavisi od rute na kojoj putujete, a više detalja o konkretnoj destinaciji možete dobiti od naših agenata.
Svaki višak prtljaga koji planirate da ponesete sa sobom potrebno je doplatiti pre leta ili će na aerodromu biti naplaćen po višoj tarifi.

 

Ryanair avio karta

RYANAIR
O avio kompaniji

Ryanair je irska niskobudžetna avio kompanija osnovana 1985. godine sa sedištem u Dablinu i glavnim predstavništvom na Londonskom Stansted aerodromu. Već na samom početku njihovog poslovanja, kada je Ryanair leteo samo na liniji London - Dablin, osnivači kompanije (Toni Rajan, Liam Lonergan i Kristofer Rajan) su počeli da sprovode svoju inicijalnu ideju, a to je da putnicima ponude ubedljivo najjeftinije karte u odnosu na konkurenciju. Više od tri decenije kasnije, kompanija se uveliko razvila, pa je tako i inicijalna ideja zadobila mnogo veći smisao, proširivši se na veliki broj zemalja širom Evrope. Ryanair je danas jedna od najvećih i najpoznatijih niskotarifnih avio kompanija u Evropi, sa svojih 1100 linija i više od 400 Boing 737-800 aviona povezuje brojne destinacije u 34 zemlje u Evropi i severnoj Africi.

 

Kontaktirajte Travel 365 agente

Upit za avio kartu Podgorica - Berlin
Kontakt telefon:
+381 (0) 60 48 48 246