Avio karta Beograd - Oslo

Oslo

Norwegian avio karta

Beograd - Oslo

AVIO KOMPANIJA: NORWEGIAN
AERODROM: BELGRADE NIKOLA TESLA AIRPORT (BEG)
AERODROM: OSLO GARDERMOEN AIRPORT (OSL)
UDALJENOST: 1800 KM
VREMENSKA RAZLIKA: 0
RED LETENJA: PONEDELJAK, SREDA, SUBOTA

 

JEDAN PRAVAC

 

CENA OD 9500 RSD

 

Norwegian pravila za prtljag:

Rucni prtljag NorwegianRučni prtljag - Uz osnovnu tarifu svaki putnik Norwegian-a ima pravo na jedan komad ručnog prtljaga do 10kg, maksimalnih dimenzija 55x40x23cm, kao i na malu ličnu torbu maksimalnih dimenzija 25x33x20cm koja se lako možete uklopiti ispod sedišta ispred vas.

Predati prtljag NorwegianPredati prtljag - Na Norwegian letovima nije uključen u osnovnu cenu. Svaki putnik može dokupiti najviše 2 komada predatog prtljaga i to:
1. Težine do 20kg, dozvoljene dimenzije predatog prtljaga ne smeju prelaziti 250cm dužine, 79cm visine, 112cm širine, sa maksimalnim zbirom tih dimenzija 300cm.
- Bebe (do 2 godine starosti) imaju pravo na 5kg predatog prtljaga spakovanog bilo u posebnoj torbi ili u torbi roditelja.
Cena zavisi od rute na kojoj putujete, a više detalja o konkretnoj destinaciji možete dobiti od naših agenata.
Svaki višak prtljaga koji planirate da ponesete sa sobom potrebno je doplatiti pre leta ili će na aerodromu biti naplaćen po višoj tarifi.

 

Norwegian avio karta

NORWEGIAN
O avio kompaniji

Norwegian (pun naziv Norwegian Air Shuttle) je norveška low cost avio kompanija osnovana 1993. godine sa sedištem u Fornebu, predgrađu Osla. Prema broju prevezenih putnika, Norwegian je najveća avio kompanija u Skandinaviji i treća najveća low cost avio kompanija u Evropi. Norwegian povezuje veliki broj norveških i skandinavskih gradova. Osim brojnih direktnih linija Norwegian za razliku od većine niskobudžetnih avio kompanija nudi i brojne konekcije sa presedanjem. Norwegian poseduje bogatu flotu kaja se sastoji od 98 aviona stacioniranih u bazama širom Evrope. Norwegian pokriva preko 126 destinacija, a od 2013. godine kompanija u ponudi ima i preko-okeanske letove. Avioni Norwegiana poseduju opremu za bežični internet koji je besplatno dostupan putnicima na svim letovima.

 

Kontaktirajte Travel 365 agente

Upit za avio kartu Beograd - Oslo
Kontakt telefon:
+381 (0) 60 48 48 246